مناطق کرج

رامجین کرج : بررسی جامع منطقه رامجین در کرج (موقعیت جغرافیایی، جمعیت، قیمت)

رامجین کرج را بشناسیم : معرفی روستای رامجین

منطقه رامجین کرج ، یک منطقه روستایی می باشد که دارای آب و هوای معتدل می باشد ، آب روستای رامجین از قنات و رود کردان تامین می شود. آب و هوای خوب رامجین باعث شده است خیلی از تهران نشین ها تمایل به خرید باغ و باغچه در رامجین پیدا کنند.

طبیعت زیبای رامجین

روستای رامجین کرج کجاست ؟ 

رامجین یکی از روستاهای بخش ساوجبلاغ در استان البرز است که دارای 77 روستا می باشد و منطقه ای خوش آب و هوا می باشد که مورد توجه برای ساخت باغ و ویلا قرار گرفته است.

نقشه گوگل رامجین : روستای رامجین در گوگل مپ

رامجین، روستایی از توابع بخش رامجین شهرستان چهارباغ در استان البرز ایران است. رامجین دارای زمین‌های مرغوب کشاورزی است ، از مهمترین محصولات کشاورزی رامجین انگور شاهانی سیب گلاب و میوه‌های سرد سیر مانند شبرنگ هولو شابلن می‌باشد.

رامجین در سال های اخیر به دلیل آب و هوای مناسبی که دارد برای ساخت ویلا ، مورد توجه قرار گرفته است و قیمت زمین ها در این مطنقه افزایش چشمگیری داشته است. {ویکیپدیا}

قیمت ملک در رامجین کرج

در حال حاضر به دلیل آب و هوای بسیار خوب در فصل بهار و تابستان ویلاسازی در رامجین به شدت رونق پیدا کرده و هر روز شاهد افزایش قیمت زمین و باغ های رامجین هستیم ، به طوریکه در سال 1397 و 1398 قیمت زمین چندین برابر شده و انتظار می رود چندین برابر نیز افزایش یابد به طوریکه دیگر زمین با قیمت مناسب و ارزان نتوان پیدا کرد.

نوشته های مشابه

اگر شما قصد خرید باغ و باغچه در رامجین را دارید ، با ما در تماس باشید تا مشاوران ما به شما در این راه کمک کنند.

ویلا سازی در رامجین

جمعیت رامجین چقدر است؟

این روستا در دهستان رامجین قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱٬۹۰۲ نفر (۴۵۶خانوار) بوده‌است.

زیبایی و دلنشینی این منطقه که آرامش خاصی را برای افراد آن حومه و کسانی که برای تفریح به آنجا می روند فراهم کرده است سبب شده تا اکثر مهاجران به فکر ساخت و خرید ویلا در رامجین افتاده باشند.

مسیر دسترسی به رامجین

مسیر رفت و آمد به سمت روستای رامجین بسیار راحت بوده و همین مورد سبب علاقه خیلی از خریداران ویلا به این منطقه شده است.

درواقع شما می توانید از طریق اتوبان کرج-قزوین به سمت جاده سهیلیه رفته و بعد از طی کردن مسیر کوتاهی وارد روستای سنقرآباد می شود.
طی مسافت کوتاهی می توانید به روستای زیبا و سرسبز رامجین وارد شوید.

رامجین از شمال به روستای سنقرآباد، از غرب به قاسم گرجی و از غرب نیز به عرب آباد خسروی راه دارد.

مسیر دسترسی به رامجین کرج

تاریخ روستای رامجین :

رامجین کرج به گفته خیلی از ساکنین آن منطقه و به دلیل وجود قلعه های باستانی در برخی مناطق آن، قدمتی چند هزارساله دارد.

اما این قدمت ثبت نشده و تنها صحبت های مردم محلی آن محیط بوده که بنا به شواهد و برخی آثار بجا مانده از ساکنین گذشته این منطقه این چنین تاریخی را برای رامجین تعیین کرده اند.

آب و هوای روستای رامجین کرج

نزدیکی رامجین به سایر محیط های استان البرز و به دلیل دسترسی راحت به آب برای کشت و پرورش محصولات آب و هوایی بسیار دلنشین و زیبا دارد، این خود سبب شده تا روستای رامجین دارای طبیعتی چهارفصل باشد و برای خرید زمین در رامجین بسیار مناسب باشد.


به دلیل وجود آب و هوای بسیار مناسبی که در این منطقه حاکم است خرید زمین در رامجین می تواند یکی از گزینه های خوب پیش رو باشد تا بتوانید ویلاباغی مناسب را برای تعطیلات خود فراهم کنید.

منطقه رامجین کرج دارای آب و هوایی معتدل میباشد، رامجین یک منطقه ی روستایی میباشد که علاوه بر زمینهای کشارزی و زراعی دارای نعمتهای فراوانی از سبزیجات و سیفی جات گرفته تا میوه های متنوع میباشد. روستای رامجین بدلیل دارا بودن آب و هوای معتدل و امکانات رفاهی، مورد توجه گردشگران و تهرانی ها برای تعطیلات آخر هفته و یا اغلب برای خرید ویلا و زمین قرار گرفته است.

جالب است بدانید که آب روستای رامجین از رود کردان و قنات تامین میشود. روستای رامجین دارای آب شرب، برق، گاز کشی و تلفن میباشد.

این منطقه در سالهای اخیر با پیشرفت چشمگیری مواجه شده است که یکی از دلایل اصلی جذب ساکنین جدید است.

ویژگی های روستای رامجین

ویژگی بسیار ممتاز منطقه رامجین کرج حاصلخیزی بسیار خوب زمین ان می باشد. همین مورد دلیل محکمی بر ساخت باغ های متنوع بوده که در مسیر رامجین قطعا مشاهده خواهید کرد.
حتی این منطقه محصولات کشاورزی را نیز به نام خود دارد که در فصل های خاص خود مورد استفاده قرار می گیرند. مهم ترین محصولات کشاورزی رامجین را می توان «انگورشاهانی» «سیب گلاب» میوه های سردسیر مانند «شبرنگ» نام برد.

محصولات کشاورزی منطقه رامجین

امامزاده شعیب (ع) روستای رامجین

در روستای رامجین بخش چهار باغ دو بنای آرامگاهی وجود دارد که شامل امامزاده شعیب و امامزاده  کمال‌الدین است.

قدمت این بناها مربوط به دوره صفوی بوده و پلان معماری آنها از نوع تک ایوانه با گنبد مخروطی با مصالح خشت و آجر است که در سال‌های اخیر مرمت شد.

مناطق دیدنی رامجین :

تپه باغ سرهنگ رامجین :

  • این تپه باستانی به ارتفاع حدودی ۱۶ متر در موقعیت محدوده باغ سرهنگ معصومی روستای رامجینواقع گردیده است.
  • ظاهرا این تپه در دورانی دژ مستحکمی از خشت بوده است شامل سفال های ظریف و خشن در خمیره های نخودی و قرمز مربوط به دوران قبل اسلام و اوایل دوره اسلامی.

تپه باستانی رامجین

  •  این محوطه باستانی ظاهراً محل سکونت اقوامی از دوران قبل تاریخ تا دوران اسلامی بوده است.
    • تپه باستانی رامجین ، در موقعیت روستای رامجین از توابع شهرستان ساوجبلاغ، بخش چهار باغ واقع گردیده است که امروزه بیشتر آن تسطیح شده است.

نقشه رامجین کرج:

نقشه رامجین کرج

رامجین. (اِخ ) دهی است از دهستان افشاریه ٔ ساوجبلاغ شهرستان کرج در 23هزارگزی باختری کرج و هفت هزارگزی راه شوسه ٔ کرج به قزوین.

  • این دهکده در جلگه واقع شده ودارای آب و هوای معتدل و 762 تن سکنه میباشد.
  • آب آن از قنات و رود کردان تأمین میشود.
  • و محصول آن غلات ،صیفی ، بنشن ، چغندرقند و انگور و شغل اهالی کشاورزی و گله داری است.
  • از کنار راه شوسه ٔ کرج – قزوین از طریق قهوه خانه ٔ علیخان سلطانی میتوان ماشین برد.
  • از بناهای قدیمی مزار دو امام زاده دارد که یکی به امامزاده شعیب مشهور است. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 1).

محله رامجین در ساوجبلاغ کرج

انعکاس رامجین در تحقیقات دانشگاهی

رامجین همچنین در مقالات علمی و دانشگاهی نیز مورد بررسی قرار گرفته است:

دستیابی به توسعه پایدار و استفاده بهینه و کارآ از منابع، در گرو شناخت جامع و دقیق از امکانات، توان ها ومحدودیت‌هایی است که در رسیدن به وضع مطلوب با آن مواجهیم.

دهستان رامجین در یکی از شهرستان های استان تهران با نام ساوجبلاغ که دارای جمعیتی برابر با ۲۱۵,۰۸۶ نفر و با وسعتی معادل ۲,۸۰۰ کیلومتر مربع است ، قرار گرفته است.با توجه به اینکه شغل اکثر مردم کشاورزی و باغداری بوده لذا ارزیابی توان برای کاربری کشاورزی و چند کاربری دیگر انجام شد.

در این مقاله ، با استفاده از روش تجزیه و تحلیل سیستمی و بکارگیری اصل احتیاط، شناسایی منابع، تجزیه و تحلیل، ناحیه‌بندی و ارزیابی توان اکولوژیکی محیط در چند مرحله انجام گردیده است. ابتدا اطلاعات مورد نیاز منطقه با استفاده از منابع اطلاعاتی موجود وکار میدانی جمع‌آوری گردیده و در ادامه با استفاده از نرم افزارهای جغرافیایی GIS تهیه نقشه های لازم، تجزیه و تحلیل، جمع‌بندی و تلفیق ترکیب لایه‌های اطلاعاتی صورت گرفته و توان محیطی نواحی تعیین گردیده است.

درپایان، با استخراج یگان‌های زیست-محیطی و سنجش آن ها با مدل اکولوژیک، مناطق مستعد برای کاربری‌های مختلف تفرج گسترده، تفرج متمرکز، کشاورزی و جنگلداری تعیین شد.

منابع استفاده شده:
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا